Wat nu als er volgens u iets niet klopt in een aanbesteding, de gelopen procedure, de voorlopige gunning of hoe u bent benaderd of behandeld door de aanbestedende partij? Onze ervaring is dat er nog voldoende mogelijkheden zijn om een zinvol gesprek met de aanbestedende partij te starten dat vaak verrassend verhelderend is voor beide partijen.

Het is best moeilijk om zonder de emotie die dan speelt een goede reactie naar de aanbesteder te sturen. Dat is ook onze ervaring bij alle procedures waarbij wij geholpen hebben, want als inschrijver geef je je helemaal bloot en dan is het niet fijn om afgerekend te worden op een kille ambtelijke manier en ook nog eens zonder duidelijke een heldere uitleg.

Wat kunnen wij voor u als (mogelijke benadeelde) inschrijver nog doen?

1. Een analyse van de situatie en de procedure

2. Opstellen van een onderbouwde reactie met de juiste argumenten

3. Tijdig en correct verzenden van de reactie naar de aanbesteder

3. Ondersteuning in de communicatie en de opvolgende reacties die uit de ingestuurde vraag of vragen ontstaat

4. Bij het opstarten van een procedure (kortgeding) de begeleiden in de keuze van de (winnende) aanbestedingsadvocaat

 

Hoe snel kunnen wij u helpen en wat kost dit?

Vaak al bij het eerste contact geven we aan of het zinvol is om een actie te ondernemen. Is het zinvol dan geven wij direct aan wat de basiskosten* zijn en wat de extra kosten zijn als de procedure (steeds) meer tijd in beslag neemt. Op het moment dat u akkoord geeft starten wij direct met de analyse en het opstellen van de mogelijkheden voor u. Dit betekent dat wij binnen 24 uur na akkoord al een 1e conclusie hebben en een strategie met plan van aanpak.

 

Contact met de aanbestedingspolitie?

Stuur een mail met uitleg en uw hulpvraag of nog sneller bel en laat altijd een bericht achter als niet wordt opgenomen.

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel : +31644991306

 

 

* de basiskosten worden vastgesteld naar aanleiding van uw vraag en de complexiteit van de casus