Coaching de coach op tenders en aanbestedingen inkoopkader re-integratiediensten UWV

Modulaire trajecten

Bevorderen Maatschappelijke Deelname trajecten

Werkfit trajecten

Naar werk trajecten

 

is een samenwerking van Trins Meijer, Empowerment Navigation met Jan Herm Klaren, Tender Productions (1e hulp bij aanbestedingen).

 

Empowerment – Navigation, een expeditie naar zelfbewustzijn, is een methode van coaching om anderen te helpen navigeren. Niet door een koers uit te stippelen of in kaart te brengen, maar door jou de ondersteuning te bieden om zelf te leren navigeren. Het gaat erom wat voor jou het beste werkt. Met een realistische blik kijken naar jouw capaciteiten en vaardigheden in relatie tot de arbeidsmarkt. Empowerment Navigation legt met interesse en respect de basis voor een resultaatgerichte ontwikkeling.

 

Leren navigeren

De beste stuurlui zitten aan boord en jouw horizon is inzicht. Met het openen van het aanbestedingsformulier begint je hart sneller te kloppen. Waarom toch inschrijven op een aanbesteding van het UWV? Omdat jij als (re-integratie) coach klaar bent voor het eigen ondernemerschap. Jij levert de beste kwaliteit voor de opdracht. Jij kan het.

 

Aan mij heb je een sparringpartner die je met persoonlijke en schriftelijke aandacht begeleidt bij het uitbesteden op onderdelen, het creatieve proces van de aanbestedingsprocedure. Ik gebruik de kracht van taal en ontwikkel mee aan je onderscheidende stem als coach.

Unieke kennis ligt op de plank. Kennis die jij als klant wilt hebben.

 

Tender Productions verzorgt de eerste hulp bij aanbestedingen, kijkt mee en stuurt bij op inhoud en proces, zodat de inschrijving optimaal en kansrijk is.

 

Gun jezelf een andere ingang, en vertrouwen.

Jij doet waar je goed in bent en besteedt uit waar je spanningsvelden ervaart. Vanuit deze balans kijken we samen naar jouw expertise en waar je hulp bij nodig hebt (portfolio-onderzoek). Jij blijft aan het roer van jouw inschrijving.

 

Werk in uitvoering, storytelling

Ik schrijf mee aan de aanbesteding en begeleid jou, de klant in de inschrijvingsprocedure, naar een kansrijke oplevering. Mijn specialisatie en waar ik energie van krijg, is het samenballen van jouw kennis en kunde. Dit doe ik door het digitale format zo in te richten dat de kwaliteit van jouw verhaal naar voren komt. Noem het storytelling.

 

Tender Productions bewaakt het proces en zorgt dat alle gevraagde documenten die nodig zijn voor de inschrijving worden aangevraagd en volledig zijn, zodat er geen fouten sluipen in het aanbestedingsproces.

 

Gunfactor

Uit eigen ervaring - mijn aanbesteding van het UWV - weet ik wat je zoal kan tegenkomen. Op zich is het niet moeilijk, het is vooral spannend en leuk. Samen proberen we het voor jou makkelijk, leerzaam en kansrijk te maken.

 

Sommige vragen kunnen in jouw ogen buitenproportioneel of te complex zijn in verhouding tot de staat van de opdracht. Dan rijst de vraag: hoe kan jij jouw kennis en ervaring terugbrengen tot de essentie van de vraag? Wat maakt jouw aanbesteding vernieuwend en een kwalitatieve aanvulling op het bestaande leveranciersbestand? Hier komt de gunfactor om de hoek kijken.

 

Tender Productions zorgt voor de expertise binnen het gevraagde theoretisch kader van de aanbesteding, kijkt mee en stuurt bij waar nodig is. Tender Productions heeft voor coaches zoals jij al een groot aantal inschrijvingen binnen het UWV inkoopkader re-integratiediensten succesvol afgerond.

 

Denk SMART, be smart

Het proces van schrijven en antwoorden begint met lezen, naast je neerleggen, herlezen en blijven ademen. Wat is hier de vraag achter de vraag? Denk SMART, be smart. Schrijf niet te snel, heroverweeg en ‘toon die kwaliteit’. Wat maakte jouw trajecten succesvol, aantrekkelijk en realistisch voor de opdrachtgever. Analyseer en refereer ernaar binnen de context van de vraag.

 

Schat jezelf op waarde

Het communiceren van jouw tastbare resultaten is waar het om gaat. Start bijtijds. Verdiep je in de vragen en overleg. Dit proces kan meerdere weken in beslag nemen. We spreken samen een opleverdatum af. De vinger aan de pols kwaliteitscontrole vindt plaats voordat de aanbesteding de send button knop passeert.

 

Rollen

Met mijn kennis en ervaring als re-integratie coach, trainer en leverancier re-integratietrajecten UWV begeleid ik jouw inschrijving. Ik ben een creatieve denker, bewaar het overzicht en kijk over grenzen heen. 20 jaar plus storytelling, coaching, training en creatieve communicatie in diverse rollen.

 

Tender Productions is als aanbestedingsspecialist binnen verschillende disciplines - niet specifiek gericht op jouw branche - de buitenstaander die met een frisse blik de inschrijvingsprocedure begeleidt. 20 jaar plus ervaring in aanbestedingen als commerciële en strategische denker in diverse rollen.

 

De combinatie ontwikkelingscoach en aanbestedingsspecialist zorgt voor een andere benadering van de aanbestedingsvraagstukken. Wij ontzorgen en bieden jou als inschrijver nieuwe inzichten. Met als achterliggende reden om jou te helpen groeien en je beoogde doel te bereiken.

 

Stappenplan

 • Kennismakingsgesprek
 • Portfolioanalyse en de aanbestedingssituatie
 • De aanbestedingssituatie vanuit de markt
 • De aanbestedingsstrategie binnen het inkoopproces
 • Conclusie
 • Nazorg

 

 

 

Wat krijg je

Empowerment Navigation, Trins Meijer

 • Intake
 • Begeleiding en hulp bij het schrijven van de casus
 • Delen van opgedane ervaring en kennis over werken binnen het UWV Inkoopkader re-integratiediensten

 

Tender Productions, Jan Herm Klaren

 • Ontzorging van de aanbestedingsadministratie
 • Invullen en aanvullen met informatie van de aanbestedingsformulieren
 • Controle en redigeren van de gemaakte casus teksten
 • Nazorg op het verkregen contract, jouw raamovereenkomst met het UWV, als contractbeheerder via een online helpdesk (tot 24 maanden na inschrijving)

 

Direct contact?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.